Exemple de echipamente de munca

AM lucrat 5 Ani en DMHI Mnagalia dintre Care 1 an in Coreea DSME. Ar trebui sa faca o echipa unde ar fi de ajuns sa stie doar unul sa vorbeasca, iar ceilalti se vor initia PE parcurs. Am 28 de Ani, sudor de meserie argon + Electric si MIG-MAG la tubulatura. Ma numesc Popa Constantin-Catalin si am 25 Ani. Acum sunt disponibil si astept sa ma contactati la Nr. Ma numesc Nicu si CAUT de munca in domenile de Sofer sau constructi on am exterienta, doresc angajare in strainatate si daca se poate mutaare cu Familie cu tot. Inginer, ultimii Ani lucrat doar in strainatate, 1 er/chef électricien nef pasageri, RO RO doresc stabilire relatii PT o eventuala angajare. AM lucrat in perioada 1983-1996 ca sudor Electric in santierul naval Constanta. Va multumesc. Daca aveti oferte pentru soferi in Norvegia, Norvegia + UE sunt interesat.

Moldovenii, Dar le ratatii, de ce? Suma necesară:. Buna tuturor… sintem o echipa de 5 sudori Care tocmai am ajuns en Norvegia prin expérience de travail. Ma numesc Ovidiu am 31 Ani si sunt finisor constructeur daca e interesat. Detin permis de conducere Cat. Acum am 39 Ani. Limba engleza o cunosc foarte bine, pot SUSTINE un Interviu la lisse ora. Suma de Credit-Termen de împrumut e-mail am. Adresa: principală, Nr. Norvegia….

Sotul meu este in acest caz, Lucrezia fara sa cunoasca limba, cunoaste Putina engleza, Dar DIN pacate faudrait lui nu stie o boaba! Nu-i inteleg PE IEC Care Fura, trebuie sa faci Toul pentru a-TI Gasi un, loc de munca. Sper sa primesc un raspuns PE adresa de E-MAIL SAU LA NR DE TEF. AM 41 Ani, Lucrèce in Santierul naval ca inginer Sectia Tubulatura, am 10 Ani experienta, cunosc limba engleza la nivel conversationnel, doresc sa Lucrèce in Norvegia in domeniu mai sus mentionat indiferent de functie. Toti vor un loc de munca… vor o viata mai buna… Dar probabil CEI mai multi nu vor obtine nimic. Sunt interesat sa Lucrèce en Norvegia ca asistale médical. Adresa de mail; ioncociorva @ Yahoo, com tel. cu respect. Vivre et travailler avec d`autres personnes, dans des environnements multiculturels, dans des positions où la communication est importante et les situations où le travail d`équipe est essentiel (par exemple la culture et le sport), etc-esprit d`équipe; -Organisation et analyse des capacités; -Responsabilité, créativité et persévérance; -Capacité de prendre des décisions; -Capacités de communication interpersonnelle.

Sunt casatorit am 36 de Ani 2 copii. Numele complet……………. Am 22 Ani, si As vrea sa gasesc si eu un loc de munca in Norvegia, ori cefel, VB suficent engleza etc. Ce zici se poate pleca fara sa stii? TL 0040721369152. Varsta 18-40 Ani. Merci. Hobby: excursii en Europa, animale, munti, Natura. Comme Dori foarte mult sa Lucrèce intr-o Tara scandinaves. Sunt casatorit si am 31 de Ani. Am 20 de Ani vecarillon en aceasta meserie dar nu stiu limba engleza. Am dat DIN intamplare peste aceast Side.

Chargement et déchargement: le chargement et le déchargement de la remorque ont été ma responsabilité la plupart du temps. Buna ziua am 28 de Ani si doresc sa Lucrèce si eu in Norvegia dar nu in domenile mentionner mai sus, ci in domeniul de Geologie, in Foraje sau pe Platforma petroliera, etc. Sunt in Italia cu tatal meu, suntem zugravi de8 Ani si am vrea sa muncim in Norvegia. CAUT de munca in meseria sudor Electric, argon, CO2. VAD o Gramada de mesaje aici. Sunt de meserie inginer Silvic, AM lucrat in Romsilva Dar Cum nu inteleg sa fur ca sa traiesc am renuntat, Lucrèce in Constructii case de lemn, mobilier de Gradina si Interior, daca cineva are informatii privind posibilitatea de a Gasi ceva de lucru in Norvegia, daca se poate trimiteti-mi informatiile la adresa: silvicuadi @ gmail.

Popüler Haberler

Haber Bültenine Abone Ol