Modele unghii gel 2017 vara

Tendintele anului 2017 ne indeamna sa facem experimente, in cazul manichiurii Français, Cu Linia “zambetului”. Aceasta poate fi dubla, tripla, triunghiulara, oblica, in forma literei V sau orice Alta forma. Acest Model de Unghii nu este atat de Nou, acesta facandu-si aparitia cativa Ani in urma, INSA in 2017, acesta a atins Culmea popularitatii. Manichiura Cat Eye se priveste idéal dans Gama de Culori a pietrei Naturale crisoberil: Maro, Verde, GRI, albastru. Se permite decorarea lunulei cu Pietre lichide, Glitter, desene etc. Anul 2017 ne aduce MII de idei in Materie de modele Unghii cu gel. De aceea, chiar ai de unde sa te inspiri. Incearca manichiura inramata, sau designul cu cioburi de sticla si poate ca anume ACEA idee manichiura ITI va fi PE plac in CEEA ce urmeaza. Unghiile ingrijite cu o manichiura Frumoasa au devenit un doit avoir al fiecarei femei Care se respecta PE… Nici manichiura in dungi nu poate fi trecuta cu vederea, Care a devenit tendinta principala al anului 2017. Si nu conteaza daca Alegi dungile drept design principal, sau daca le completezi cu un Français clasic, in acest Sezon, unghiile trebuie sa AIBA dungi si la Maini, si la picioare.

Noutatea anului 2017 in Materie de modele de Unghii, si, drept urmare, o tendinta a couleurje reprezinta manichiura inramata. Pentru a crea o Linie FINA PE marginile unghiei, mai intai se aplica un Strat de Oja, care va fi si Rama propriu-Zisa, dupa Care se mai aplica un Strat de Oja in Alta nuanta. Combinatia ideala este Negru si Alb. Dacă ai auzit deja vorba aceea DIN popor cum că manichiura este Cartea de vizită… Ce Unghii sunt la Moda primavara-Vara 2019. Cele mai Frumoase modele de manichiura cu gel. Ce Culori de Oja alegem pentru sezonul 2019. Manichiura este intotdeauna la, de aceea unghiile trebuie sa arate impecabil. Manichiura este un detaliu foarte important atunci cand este vorba despre frumusetea mainilor.

Uneori de faptul chat de… Daca CEEA CE cauti sunt Noi MODELE pentru unghiile Tale, ai venit in locul potrivit. Vezi cele mai originale manichiuri in tendinte si cele mai Frumoase Culori pentru ca unghiile Tale sa AIBA parte de un déjeuné de vedeta. Vezi Galeria de poze cu MODELE pentru Unghii si alege-le in functie de STArea de esprit, personalitate sau stilul Personal. Acest efect neobisnuit de stralucire este obtinut prin Aplicarea unor OJe-gel speciale, soins Contin particule fin de metal si Sub influenta magnetului, Fara de care este imposibila executarea unei astfel de Manichiure. PE Langa aceste noutati, ne astepta si o oarecare schimbare a eternelor tendinte precum manichiura semiluna si CEA Français. Sunt prezentate Noi variatii la tema ombre si un manichiurii dans dungi. INSA sa le luam PE Rand. Stilul clasic este etern, precum si manichiura Français cu gel. Daca antérieur nu Era cazul sa ne facem griji de combinatia de Culori si de crearea anumitor uzoare, atunci acum, Moda Céré sa adaugam manichiurii originalitate si dinamism.

ASA ca, UITA de duo dintre Oja Alba si Roz, la Moda este Français-UL colorat, manichiura Français cu forma diferita a “zambetului”, Français Millenium si manichiura Fun Français. Moda in Materie de manichura se schimba cu PASI rapizi, iar in ajunul noului Sezon, fiecare domnisoara si… Știm, nu s-a terminat încă iarna, însă nu mai putem de nerăbdare să trecem la… Nunta este cel mai asteptat si Vesel moment DIN viata fiecarei domnisoare si de aceea acesta trebuie sa… Fun Français este o Alta noutate in designul manichiurii Français. Dans acest caz, Varful unghiei se decoreaza cu orice fel de décor: margele, folie de staniol sau se acopera cu o Oja Cameleon sau cu efect holografic. Indiferent că ai unghiile Lungi, scurte, Naturale sau cu gel, ți-am pregătit 15 modele de… Cu siguranta fiecare domnisoara viseaza ca cea mai asteptata Zi DIN viata EI sa fie Perfecta de aceea… Manichiura semiluna la fel a devenit o manichiura Clasica, care este OpUSA celei Français. Linia “zambetului” poate fi bombata sau curbata, sau poate avea orice forma Geometrica.

Popüler Haberler

Haber Bültenine Abone Ol