Analiz Teknoloji

KİVO Etrafında Kimler Var Öğrenmenin En Kolay Yolu

Yaşadığın, gezdiğin yer hakkında bilgi sahibi olmak ister misin? Kimler Var Orada ( KİVO ) uygulamasını kullanarak harita üzerinde hastane ve okul gibi önemli noktaları görebilirsin hatta etrafındaki kişilerin yaş grubunu, harcama alışkanlıklarını ve siyasi görüşlerini öğrenebilirsin. Farklı bölgelerin nüfus yapılarını birbiri ile karşılaştırabilir, KİVO sorgularını kaydedebilir, harita üzerine notlar alabilirsin.

Yatırım yapmak isteyen girişimciler, emlakçılar, reklamcılar, saha yöneticileri, akademik araştırma yapan öğrenci ve araştırma görevlileri, istatistikçiler ya da çevresinde nasıl bir nüfusun yaşadığını merak eden herkese açık bir uygulama. Verilerinin kaynağı ise Maptriks alt yapısına ve TÜİK’ten alınan verilere dayanıyor.

Uygulama çevrenizdeki 500 – 1500 metre aralığında yaşayan nüfusu sizin için kuşaklarına, siyasi görüşlerine, harcama alışkanlıklarına göre analiz ediyor. Sadece bir dakika içerisinde ise size grafikler halinde rapor olarak sunuyor.

Peki neden KİVO uygulamasını kullanmalıyım?

Location Brain olarak her zaman özenle üstünde durduğumuz bir konu var; doğru lokasyon. Yatırım yapacağınız bölgedeki hedef kitleniz hakkında bilgi sahibi olabilmek, farklı bölgeleri birbiri ile kıyaslayabilmek, mağazanın çevresindeki nüfusu ölçümleyebilmek ve çevredeki önemli noktaları görüntüleyebilmek için kısacası doğru lokasyonu bulmak için KİVO’yu kullanabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olan KİVO şimdilik sadece iOS işletim sistemine sahip cihazlarda kullanılabiliyor.  Kullanıcının hiçbir kişisel verisine erişmiyor sadece uygulamayı kullanırken konum bilgileri, uygulamayı geliştirme amacı ile anonim olarak kullanılıyor.

Uygulama hakkındaki detaylara cevreanalizi.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Yorum Yap

Yorum yapmak için tıkla